Rekisteriseloste

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n ja 24§:n mukainen rekisteriseloste.

REKISTERINPITÄJÄ

Viialan Rakennustarvike Oy
Riitiäläntie 7, 37830 AKAA

Y-tunnus: 0153425-8
Kotipaikka: Akaa

REKISTERIASIOISTA VASTAAVA YHDYSHENKILÖ

Jussi Rönkkö
kauppias
(03) 57 37 223
jussi.ronkko@viialanrakennustarvike.fi

REKISTERIN NIMI

Viialan Rakennustarvikkeen asiakasrekisteri

REKISTERIN PITÄMISEN PERUSTE

Henkilö on rekisteröitynyt Viialan Rakennustarvikkeen asiakkaaksi mahdollistaakseen verkkokaupan kautta turvallisen tuotetilauksen.

REKISTERIN KÄYTTÖTARKOITUS

Rekisterin käyttötarkoitus on Viialan Rakennustarvikkeen verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely sekä asiakassuhteen hoitaminen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa.

Rekisterin tietoja voidaan käyttää Viialan Rakennustarvikkeen omissa rekistereissä mainonnan kohdistamiseen luovuttamatta henkilötietoja ulkopuolisille tahoille. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojensa käyttö Viialan Rakennustarvikkeen asiakassuhteen hoidossa tai markkinoinnissa ilmoittamalla siitä Viialan Rakennustarvikkeen asiakaspalveluun, sähköpostitse myynti@viialanrakennustarvike.fi tai rekisterinhoitajalle.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

  • Henkilön etu- ja sukunimi
  • Sähköpostiosoite
  • Postiosoite
  • Puhelinnumero
  • Tiedot käsitellyistä tilauksista

TIETOJEN LUOVUTUS

Asiakasrekisterin tiedot ovat ainoastaan Viialan Rakennustarvikkeen käytössä, paitsi käytettäessä ulkoista palveluntarjoajaa luottopäätöksen tueksi. Rekisteröityneen henkilötiedot hävitetään käyttäjän pyynnöstä ellei lainsäädäntö, avoimet laskut tai perintätoimet estä tietojen poistamista.

REKISTERIN SUOJAUS

Rekisteriä ei luovuteta sivullisille. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää Viialan Rakennustarvikkeen sisäisen verkon käyttäjäoikeuksia. Rekisteri sijaitsee Viialan Rakennustarvikkeen salasanasuojatulla palvelimella.